سمزدایی سریع و فوق سریع UROD چیست و چه خطرات ، تاثیرات و عوارض به همراه دارد؟
علیرغم اینکه اعتیاد یکی از پیچیده ترین بیماریها می باشد چنانچه فرد تمایل واقعی به درمان داشته و این امر برایش ارزشمند باشد و با روش درست به پیش رود قطعا درمان می گردد ، در حالیکه در مورد برخی از بیماریها متاسفانه چنین مسئله ای دیده نمی شود. در مقابل در صورتیکه فرد هنوز به تشخیص درستی نرسیده باشد، به عمق مشکلات و عوارض ناشی از اعتیاد خود واقف نگردیده ، تمایل واقعی جهت درمان نداشته و حتی به ادامه روند اعتیاد خود بیشتر تمایل داشته باشد متاسفانه هرگونه اقدام درمانی بی نتیجه خواهد بود.
برای انجام سم زدایی فوق سریع UROD فرد بستری شده و پس از قرار گرفتن در بیهوشی کامل که عوارض خاص خود را دارد ،در این روش سم زدایی فرد نباید هیچ گونه بیماری قلبی، گوارشی و یا دیابت داشته باشد زیرا این روش به خودی خود فشار بسیار زیادی را به فرد وارد می کند بنابراین برای افرادی که توان بدنی بالایی ندارند روش خوبی محسوب نمی شود.
بعد از اینکه فرد به خواب عمیقی فرو رفت از طریق سرم، داروهای ضدمخدر وارد بدنش می شوند که در ادامه به برخی از عوارض ثانویه این دارو ها اشاره شده است . این داروها با تاثیر بر گیرنده های مغزی فرد، مخدرهای باقی مانده را حذف کرده و سپس رفع اثر می کنند.
اصولا طول مدت سم زدایی براساس شرایط جسمی و روانی بیمار و همچنین میزان اعتیاد فرد تعیین می شود.
همه افراد توان تحمل علائم ترک در مدت زمان کوتاه را ندارند و این علائم در بسیاری از افراد تبدیل به عوارض جانبی میشود. به همین دلیل این روش را نمیتوان بیخطر دانست.
درمان اعتیاد با روش سم زدایی سریع و فوق سریع به امکانات پیشرفته و تخصصی نیاز دارد که اغلب کلینیک ها فاقد این تجهیزات می باشند یا در صورت وجود امکانات، قیمت سم زدایی فوق سریع نسبت به سایر روش های درمان بیشتر خواهد بود.
در مراحل مختلف سم زدایی اصولی باید از داروهای خاصی استفاده می شود که در اکثر موارد به دلیل نبود این دارو ها سم زدایی اصولی انجام نمی شود .
در ایده آل ترین حالت در مطالعات مختلف میزان برگشت پس از 6 ماه بین 25 تا 68 درصد گزارش گردیده است.
ضمن اینکه حتی بعد از این مراحل ، تست اعتیاد این افراد ممکن است بعد از مدتی همچنان مثبت باشد.
برخی از عوارض ناشی از سم زدایی فوق سریع یک روزه به صورت بستری یا urod عبارت اند از:
بروز مشکل در نفس کشیدن.
عوارض جانبی ناشی از بیهوشی عمومی
واکنش های آلرژیک به داروهای استفاده شده در این روش
تعریق
کاهش شدید فشار خون.
حالت تهوع
هذیان یا گیجی
دردهای عضلانی
تنفس سریع یا سایر ناهنجاریهای تنفسی
عود اعتیاد و گرایش فرد به مصرف مجدد مواد مخدر
عوارض ثانویه شامل :
نارسایی کلیهها.
درد شدید عضلهها.
اختلالات گوارشی.
پریشان حالی.
افکار خودکشی.
عود اعتیاد و گرایش فرد به مصرف مجدد مواد مخدر
احتمال بروز علائم ترک به طور غیر قابل کنترل.
یکی از کلیدیترین نقاط ضعف روش urod علاوه بر عوارضی که به همراه دارد، عدم تمرکز بر درمان ریشههای فکری و ذهنی است. در این روش فقط جسم تا حدودی از مخدر پاک میشود ولی موضوع اصلی که ذهن و روان است، دست نخورده باقی میماند.
فراموش نکنید که غلبه بر اعتیاد یک فرایند مادامالعمر است و تسریع بخشی به اول آن ممکن است در کوتاه مدت به شما کمک کند، اما در دراز مدت نه!